Jelenlegi helyTábori beharangozó

Tábori beharangozó


Írta ktibor - Beküldve 30 július 2011

Kedves kis és nagy Természetbarátok!

 
Az idei nyár sem múlhat el tábor nélkül. A korábbi évekhez hasonlóan, most, 2011 nyarán is szeretnénk összeszedetten a természettel, szűkebb környezetünk tájaival és adottságaival foglalkozni. A tábort augusztus 8-11-ig, négy naposra tervezzük.

 

Az idei erdei iskolánkra a jelmondatunk: „Eleven, mint a csík!”, és a vizeink világával, a halakkal ismerkednénk meg, illetve a víz és a táj kapcsolatával foglalkoznánk, lesz horgászati foglalkozás is. Továbbá ígéret van arra, hogy meglátogathatunk egy halnevelő telepet, illetve a csabai Horgászszövetség szakvezetésével egy horgásztavat megtekinthetünk.

Lesz még egy nagyobb kirándulás Szanazug és környékére, illetve lehet majd egyszer Pósteleken kint aludni. A napi élelmet hozzon mindenki otthonról, a Körös Klub Egyesület gyógynövényes teát, és némi szendvicset tud biztosítani. Sok (játékos) program is belefér a „vizes” témakörünkbe.

A tábor együttműködés nélkül nem jöhet létre: ezért szabad idővel és energiával rendelkező szülők, ismerősök, idősebb testvérek segítségére számítunk. Továbbá a tábor költségeihez pénzbeli hozzájárulást kérünk, amit a tábor elején szeretnénk beszedni. De él a régi szabály: pénz miatt senki nem marad otthon.
 
 Négynapos tábor esetén a hozzájárulás 2400.- Ft (Csorvásról és Gerendásról 3500 Ft) lesz, ami a pósteleki kutatóházat illeti meg, plusz még a tömegközlekedés költsége. A szervezési költségeink térítésére eddig nem láttunk lehetőséget, és úgy néz ki a jövőben sem lesz, de ezen ne múljék a tábor megrendezése.
 
 
Üdvözlettel:
A szervezők

Tike & Joe bácsi

Naptár

h k s c p s v
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Hozzáadás a naptárhoz

Támogatóink

pepikert.hu