Legyél a támogatónk!

Amennyiben értékesnek találod munkánkat és szeretnél segíteni nekünk először azt kell eldöntened, hogy milyen formában tennéd ezt. Akár önkéntes munkát vállalsz vagy anyagilag támogatsz minket, mi mindkettőt szívesen fogadjuk. Önkéntes munkára leginkább a Pósteleken található Természeti Emlékparkunkban van szükség.
Az anyagi támogatást minden esetben a Boross László Kutatóház fenntartására és a Természetvédelmi Emlékpark gondozására fordítjuk. Ebből fizetjük ki a villanyszámlát, az elromlott gépek javítási költségét, veszünk papírt a nyomtatóba (igyekszünk minél kevesebbet) és még mindent ami a napi tennivalókhoz szükséges.

Önkéntes munka

Ugyan a természet a legtöbb munkát elvégzi helyettünk, akad pár feladat számunkra is. Ha van pár szabad órád és szeretnél segíteni nekünk, a következő feladatok közül választhatsz:

  • gyomlálás, kapálás, öntözés a csemete- és a zöldségeskertben,
  • szezonális munkák a csemetekertben (dugványozás, iskolázás),
  • kaszálás kézi kaszával,
  • madárodú készítés,
  • inváziós fajok irtása a Természeti Emlékparkban.

Iskolai közösségi szolgálat

Szeretettel várjuk a természet- és környezetvédelem iránt érdeklődő diákokat akár rendezvényeink lebonyolításában, akár mindennapi teendőinkben (lásd önkéntes munka) szeretnének segíteni.

Jelentkezni mindkét esetben e-mailben a korosklub@gmail.com email-címen, és a +3620/6264616-os telefonszámon lehet.

Adomány

Pénzadományt a következő számlaszámon fogadunk:
Körös Klub
Takarékbank 53700072-15700548
BIC kód: TAKBHUHB
IBAN: HU80 5370 0072 1570 0548 0000 0000

Adó 1%

Adód 1%-át is fel tudod ajánlani egyesületünk számára, ehhez január 1-je és május 20-a között ügyfélkapun vagy papír alapon kell nyilatkozatot tenni.
Adószámunk: 19364124-2-04

Tagság

Amennyiben szeretnél a céljainkért hosszútávon velünk együtt dolgozni és az egyesületünk tagjává válni, nincs más teendőd, mint kitölteni egy belépési nyilatkozatot és eljuttatni számunkra. Ezt követően minden év márciusáig kell kifizetni az éves tagdíjat, melynek összege a következőképpen alakul:
Tagdíj: 4000 Ft/fő
18 év alatt és 65 év felett: 1000 Ft/fő
Családi tagdíj: 5000 Ft/család